Are you first timer at hormart.com ? Why not join us and start posting your ads. Register today!

Devil Chocolate Cake - Delicious dark chocolate cake with creamy cheese

0 votes
added Oct 2, 2019 in Cake by fooddept

Ramai haritu PM abang tanya pasal birthday kek abang yang meletup-letup haritu. Yes, yang devil chocolate kek tu ler! Yang dark chocolate dia meleleh leleh, lepastu di layer dgn cream cheese and kek coklat yang super duper moist harituuuu. Ha, ingat dah?
.
Tapi kan, ramai jugak yg complain, kek haritu kemain besar bebenor, tak dan nak makan sorang-sorang. Yer laaa, ni jangan risau. Dah ada versi mini tau. RM12 je.
.
Nah abang belanja balik video masa first time makan kek ni haritu. Amaran: korang akan nampak abang makan dengan penuh selekeh dan tak cover handsome langsung. Ya ampunnnn
.
Boleh pickup di
Shah Alam
Petaling Jaya
Cyberjaya
.
Nak delivery pun boleh, but ada charge sikit. If nak order, wasap je abang dengan click link kat bawah ni yer
.
wasap.my/601126311654/Nak+DFCC+Mini

Please log in or register to response this advertisement.

Hormart.com - Rough & ready online market.
...