Alloy Tech - rim repair, Taman Kajang Utama

0 votes
added in MYS- automotive shop by hmservice
Address
Alloy Tech, Taman Kajang Utama
TEL
+6012-6444578

sesape yg ada mslh rim moto / kete bengkok ke gelong ke, langgar lubang ke, crack ke bleh bwk rim /sportrim korang kat sini utk repair balik . smua jnis dia bleh bikin . mmg terbaik ! 
haa harga pon tak mahal tau , repair rm30 keatas bgantung kpd kerosakan n keadaan rim korang . apa apa pon bwak rim kosong dtg , siap siap tanggalkan tayar tu . klau tak bukak , mmg dia soh gy bkk dlu

Lokasi Kedai :
Alloy Tech, taman Kajang Utama, tepi silk hiway dekat dgn MIROS .
dkat dgn 99 speedmart kajang utama . berhadapan smk kajang utama , 
Boleh call or sms : 012-6444578 uncle KUMAR ( whatapps takde katanya) apa apa pertanyaan korang bleh terus call number tuu n kedai buka 9am-5pm . 
korang bleh share . nanti apa apa senang kan? hihi . 
servis n harga dia mmg terbaik , dia buat smpai kite puas hati . pape pon tqsm uncle ! 

Please log in or register to review this listing.

...